Hallen i sommer – mulighet for privattimer

Innebanene på Sør Amfi blir tilgjengelig for medlemmer med adgangskort i hele juli. Bookingsystemet vil være stengt fra og med mandag 3. juli så det er førstemann til mølla som gjelder. Ved kø må man begrense seg til en times spill. Det oppfordres til å spille double dersom det er flere som venter. Ta hensyn til hverandre!

Edmon (edmon(a)arendaltennis.no) er tilgjengelig for privattimer frem til 10. juli, mens Mathias (tlf: 951 04 033) tar privattimer hele juli. Trenerne har prioritet på bane 1 – (og bane 2 dersom begge har time samtidig i starten av juli) mellom kl 10 og 17. Det vil si at man kan spille der i tidsrommet, men man må forlate banen dersom Edmon eller Mathias skal bruke den.

Pris for privattime er 600,- for medlemmer og 700,- for ikke-medlemmer.

I og med at hallen er stengt for vanlig bruk vil lufteanlegget være slått av, det vil ikke bli vasket og ryddet i perioden. Toaletter og garderober er stengt.

Det er det viktig at alle tar med seg søppel (søppelstasjonene inne i bygget er stengt). Bruk innesko som ikke lager merker på dekket og vask sko som er brukt på utebanene. Sand og grus sliter på dekket inne.

Dersom vi ikke følger reglene kan hallen stenges for bruk på kort varsel.

Ha en god sommer!

Én tanke om “Hallen i sommer – mulighet for privattimer

  1. Hei
    Det er veldig synd at man ikke kan booke bane i løpet av sommeren. Med barn hjemme og noen ganger barnevakt, er det ikke alltid like lett å være borte for lenge.

    Håper på mye tennis gjennom sommeren.

Det er stengt for kommentarer.