Tennisspillende utvekslingsstudent søker vertsfamilie

Vi har fått følgende henvendelse – ta kontakt med Irene om du / dere er interessert:

Hei 

Mitt navn er Irene Saanum og jeg er Programkoordinator i Fram Education, en utvekslingsorganisasjon som er godkjent av DIKU og lånekassen ( https://www.fram-education.no/om/

Hvert år får vi utvekslingselever til Norge som skal bo hos en norsk familie, gå på norsk skole og skal oppleve en normal hverdag her i Norge. Grunnen til at jeg tar kontakt er på bakgrunn av en av våres elever sin interesse, nemlig tennis. Ikke bare interesse, men lidenskap. Anna Kristine kommer fra Italia, hun spiller tennis på konkurransenivå og trenger en vertsfamilie fra august 2022 til Juni 2022. Mer om Anna Kristine kan dere lese her: https://www.fram-education.no/mot-elevene/

Om dere har mulighet hadde jeg satt stor pris på om siste link kunne vært postet i noen felles (facebook, eller annet) grupper, så kanskje den perfekte vertsfamilien til Anna Kristine finnes akkurat der. Jeg vet det er en long shot – men vi gjør det vi kan for å finne passende familier til hver og en elev som kommer via oss i Fram😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.