Informasjon om åpningstider og mer høsten 2021

Inngangen til tennishallen nede ved Atletica er nå åpen i hele hallens åpningstid i følge vaktmester. Det gjelder også i helgene. Det vil si at man ikke trenger kort for å komme inn. Denne ordningen gjelder inntil videre. Det vil altså ikke være behov for adgangskort nå. Dere som har kort kan låse dere inn bak ved bane 4 om dere ønsker det. Husk at du må booke bane for å spille utenom faste kurs.

Arrangementer for juniorspillere:

I dag (18. september) er det tennisfestival for medlemmer mellom 4 og 13 år. Dere kan lese mer om denne her: https://www.facebook.com/events/2511580005652748. Vi håper mange har anledning til å delta.

  • Lørdag 16. oktober: Høstturnering junior.
  • Fredag 12. november: Jubileumsfestival for 10 år +
  • Lørdag 13. november: Jubileumsfestival opp til 9 år
  • Lørdag 11. desember: Juleturnering

Arrangementer for seniorspillere:

  • Jubileumsturnering 4-6 november

Vil ellers minne om at klubbdrakt er å få kjøpt på Brekke Sport i byen. Husk å si fra at du kjøper via Arendal Tennisklubb så du får sponset pris.

Prisen er 300,- for juniorstørrelsene og 350,- for seniorstørrelsene. Vi takker Sparebanken Sør, KPMG og Sandås Anlegg for støtten. Om man vil ha matchende bukse til jakka, og/eller t-skjorter med ATK trykk, vil Brekke Sport være behjelpelig med dette også.