Informasjon sommeren 2021

I året som har gått har vi vært oppe i over 500 medlemmer. Det er ikke verst. Året har bydd på sine utfordringer med Korona og mange tiltak og perioder med nedstengning. Men vi har sluppet forholdsvis godt unna med mye drift gjennom året. Det er godt vi er en avstandssport.

Kontingenter for neste periode er sendt ut og skal ha dukket opp i e-poster og nettbank for de som kan motta e-faktura.

Nå som sommeren nærmer seg er det på tide med litt informasjon om hva som skjer:

Tennishallen stenges som vanlig for sommeren fra og med lørdag 3. juli til og med søndag 8. august. Det vil ikke være åpent for booking og spill når den er lukket. Bakgrunnen for det er at det ikke er bemanning i hallen i perioden, lufteanlegget går på et minimum og det vil ikke bli vasket. Trenerne våre som tilbyr sommercamp og privattimer er unntatt. Dette er for å ikke legge unødig beslag på utebanene.

Sindre og Mathias er klare for å ta privattimer også i sommer. De er på plass allerede nå og kan kontaktes direkte for avtale, prisen er 450,- pr time.

Artur er ledig for privattimer fra uke 31, prisen er 500,- pr time. Dere kan avtale via kurs@arendaltennis.no. Edmon reiser hjem til uken og er tilgjengelig når han kommer tilbake medio august.

Til høsten vil Arendal kommune dessverre benytte bane 3 og 4 til vaksinering i august og september. Håndballhallen skal frigis til skolen for bruk til gym og toppidrett håndball. ØIF Arendal starter også opp med kamper til høsten. Banene vil være stengt hele tiden da de ikke har mulighet til å rydde ned mellom hver vaksinering. Treningene vil gå som vanlig på bane 1 og 2 som kan bookes på dagtid. Vi vil benytte utebanene også til trening i perioden. Vi har også blitt lovet mulighet til booking av utebaner for medlemmer så lenge innebanene er båndlagt til vaksinasjon. Styret har bedt kommunen om å finne alternativer men det har ikke vært mulig å få til. Opprinnelig ønsket de at også bane 1 og 2 skulle stenges under vaksinering onsdag og torsdag, men det fikk vi heldigvis unngått da det vill medført store problemer med avvikling av faste kurs. Kommunen har ikke villet garantere at de flytter ut til 1. oktober, men det håper vi at går i orden.

Det er planlagt å installere ny funksjonalitet på låsene til hallen til høsten slik at man kan låse opp ved hjelp av en app. Kortene vil fremdeles fungere, men da vil det bli mindre behov for å dele ut disse.