Åpningstider tennishallen jula 2020

Arendal Tennisklubb har fått lov til å benytte hallen gjennom jula med unntak av noen dager da den vil være helt stengt.

For å gjøre det enkelt, er dagene hallen kan benyttes åpne for booking i bookingsystemet. Alle må booke dersom de vil spille. Om noen tar seg inn i hallen utenom de tillatte tidene vil dette medføre skarpe reaksjoner.

For å komme inn må man benytte nøkkelkort eller booke parallell tid med noen som har nøkkelkort. Den som låser opp har ansvar for alle personene som blir sluppet inn og for at de forlater hallen etterpå. Kun personer har booka baner (og deres medspillere) skal slippes inn.

Minner om at det er strengt forbudt å gå gjennom Atletica for å komme inn til tennishallen.

Det er veldig viktig at alle følger disse reglene og oppfører seg fint i hallen. Hvis vi som klubb ikke klarer dette, risikerer vi at ordningen med personlige nøkkelkort og halltilgang i feriene avvikles.

Info fra kommunen som er lagt ut på bookingsidene:

“Tennishallen er åpen for booking 28.12 – 29.12 – 30.12 samt 2.1 og 3.1, for brukere som allerede har adgangskort. Hallen kan på bakgrunn av pågående covid-19 bli stengt på kort varsel.

Det er viktig å sette seg inn i gjeldende utleiereglement.
Alle leietakere er selv ansvarlig for å sette seg inn i, og følge de smittevernregler som til en hver tid gjelder.”