Book deg privattime med vår dyktige vikar Thomas!

Hei alle medlemmer – en liten oppdatering fra styret. 

Styret har laget en avtale med Thomas Wettergren som kommer og hjelper oss med kurs mandager og tirsdager de neste tre ukene (uke 35-37 – det vil si: 27-28 august, 03-04. september og 10-11. september).

Noen av dere husker kanskje Thomas fra tidligere da han også var med og hjalp til på tennisskolen for en del år tilbake. Thomas er en meget erfaren og habil trener og tennisspiller med flere meritter på tennisbanen.

Han kan jobbe med privattimer mandag 11.45-16.15 og tirsdag 10-16 før ettermiddagskursene starter opp. Dette er en fin mulighet til å få privattimer med en meget proff trener som kanskje kan komme med nye og nyttige tips. Alle medlemmer uansett nivå kan booke timer med Thomas innenfor disse tidene. Pris er kr. 500,- pr. time.

Er du interessert kan du melde det til Grunde på Grunde@brandenkapital.no, husk å angi aktuelle datoer og klokkeslett.

Ellers jobbes det intensivt med å få på plass ny trener i tillegg til Edmon. Grunde, Oddvar og Anne Helene gjør en kjempejobb her! Vi kommer med mer informasjon så snart vi har noe konkret å komme med!

 

mvh Styret i Arendal TK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.