Jonas Nyberg slutter som hovedtrener i Arendal Tennisklubb

En epoke er over for Arendal Tennisklubb når vår hovedtrener siden 2014 nå tar farvel med klubben og setter kursen hjem til Sverige og bosetter seg i Stockholm sammen med Jennelie.

Grunnen til at Jonas slutter er at Jennelie har fullført sitt studium som Samfunnsplanlegger ved Umeå Universitet. Hun har fått seg jobb som prosjektingeniør ved Trafikverket i Stockholm. Vi hadde alle håpet at hun skulle få seg jobb i Arendal, men dessverre gikk det ikke slik. Førstevalget var Arendal, sier Jonas.
Leiligheten deres på Bratthenget ligger nå for salg.

Jonas har siste arbeidsdag i klubben 13. august, men er for tiden sykemeldt med løperkne og vil ikke være på banen i oppsigelsestiden. Jonas melder at han er smertefri, men at han ikke kan løpe eller belaste kneet uten at det gjør vondt. Legen sier at det kan ta opptil 6 måneder før det leges. Vi håper at kneet snart blir bra igjen og at Jonas kan briljere videre på banen i Stockholm som han har gjort i Arendal!

Jonas vil søke etter ny jobb i Stockholm, hva det blir er litt avhengig av hvordan det går med kneet.

Jonas kom til Arendal fra Stavanger Tennisklubb der han var ansvarlig for avdeling Sola.

Under Jonas fikk vi virkelig fart på kursdeltakelsen, våren 2018 har vi hatt 192 deltakere på ett eller flere kurs på Sør Amfi samt 45 deltakere på Tennis etter skoletid.

Jonas har vært en trener som har vært utrolig godt likt av store og små, og vi kommer til å savne hans engasjement for tennis og medlemmene veldig.

Vi ønsker både Jonas og Jennelie lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.