Juleinformasjon fra Arendal Tennisklubb

Det nærmer seg jul, og da er det på sin plass med litt tennisinformasjon.

Tennishallen er åpen til kl 12 lille julaften, og er åpen for booking torsdag og fredag i romjulen. Tirsdag 2. januar er vi i vanlig drift igjen.

For dere som følger kurs vil siste trening før jul bli torsdag 21. desember. Treningen starter også opp igjen tirsdag 2. januar.

Timeplanen vil bli stort sett den samme – ved endringer vil de som deltar på kurset få beskjed, vi antar at de som ikke gir beskjed om annet fortsetter på samme kurs som i høst. Dersom du ønsker å melde deg av kurs eller skifte dager kan du gi beskjed til Jonas@arendaltennis.no (Jonas er på ferie i julen og svarer på mailen din når han er tilbake).

Vi gleder oss til 2018!

26-28 januar arrangerer klubben Regionsmesterskap junior, vi håper det blir med mange lokale spillere.

 

Det vil bli noen endringer på vårt SFO-tilbud:

Tilbudet på Sandnes skole utgår til våren da Theodor, som har gjort en kjempejobb der, må bruke mer tid på UIA og derfor ikke har anledning til å fortsette som trener på Sandnes. Vi håper at vi kan gjenoppta tilbudet på et senere tidspunkt.

For Birkenlund, Hisøy og Roligheden vil alle deltakerne på Tennis etter skoletid måtte melde seg inn i klubben siden kommunen har vedtatt at SFO ikke kan ha noe direkte med tilbudet å gjøre da det er foreldrebetaling involvert. Dermed står tennisklubben ansvarlig i den tiden barna deltar på aktiviteten. På grunn av dette må barna stå som medlemmer i klubben slik at de dekkes av barneidrettsforsikringen.

 

Det vil bli avholdt årsmøte 12 februar – innkalling kommer. Det er fullt mulig å melde sin interesse dersom du ønsker å delta i styret eller i en av arrangementskomiteene. Jo flere som bidrar dess mere kan vi få til.

Vi ønsker dere alle en god jul, så sees vi i hallen etter nyttår, eller kanskje allerede i romjulen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.