Resultatliste RM Senior 2014 – Innendørs

Det ble i år som i fjor avholdt RM Senior i Arendals storstue på SØR Amfi!

Turneringen gikk over 4 dager (torsdag-søndag) og det var stor deltagelse på herresiden, hele 31 var påmeldt før start! Litt mindre deltagelse ble notert på damesiden med 8 påmeldt, men 2 måtte trekke seg på grunn av sykdom.

1.seedete Karl Solli Berge måtte trekke seg fra semifinale pga skade og dette resulterte i at Kristiansand TK fikk to spillere til finalen, Mathias Mørkestøl og Øystein Wirak. Wirak gikk til slutt seirende ut.

I damefinalen var det lokaloppgjør mellom Christina Thommesen og Anne Helene Moksness, det var en jevn kamp hvor 3.settet til slutt endte med en tiebreak hvor Thommesen gikk av med seieren.

Vi gratulerer vinnerne og gleder oss til neste turnering!

Full resultatregistrering finner du på TournamentSoftware