Dameturnering lørdag og søndag 29-30.mars i Kristiansand

Kristiansand Tennisklubb har gleden av å invitere alle tennisspillende damer på sørlandet til turnering. Kampene spilles innedørs på kunstgress i KTKs nye tennishaller på Lund. Vi håper på stor deltagelse og inviterer alle tennisklubber på sørlandet til å delta. Turneringen er også åpen for ikke –medlemmer og krever heller ingen lisens for deltagelse. 

Deltagelse kr 150 som betales ved oppmøte. 

Turneringen avvikles over to dager med kamper lørdag og søndag. Kampene spilles som best av tre set (No-ad,tie break på 5-5, og supertiebreak ved 1-1 i set). Alle deltagere vil få spille minimum to kamper. Det blir puljespill eller tablå, avhgengig av antall deltagere.  Selve finalen spilles som full kamp, best av tre set, og med hoveddommer(!) 

Vi håper på stor deltakelse og hyggelig atmosfære rundt årets dameturnering. 

Fine premier til 1 og 2 plass[Symbol] 

Ved spørsmål angående turneringen kontakt arrangørene i KTK: 

Hild Merete Malo Wirak: hildmeretemalo@hotmail.comtlf 97785616 eller 

Vanda E. Waage: vewaage@hotmail.comtlf 40409010 

 

For påmelding: wirak3@hotmail.com innen 220314. 

Oppsettet kommer på www.ktk.no i dagene før turneringen.