RM: Over for denne gang!

 

 

 

 

 

 

 

.. og det varte 3 dager til ende!

Sørlandet Tennissenter – Sør Amfi har sett utrolig mye flott tennis, fra U-10 helt opp til senior-nivå! Som trener i ATK er jeg utrolig stolt av vår unge lovende som sparket godt fra seg, og godt fornøyd med våre seniorspillere som viste at det finnes fortsatt mye godt i dem også!

Jeg vil takke alle som hjalp til med å gjøre denne helgen uforglemmelig, det har vært en fryd (men også litt stress!) å arrangere turnering for hele 74 junior og seniorspillere denne helgen, med blod, svette og tårer involvert, men ikke minst mye latter og fornøyde smil når det vinnes!

Bilder fra helgen kommer ila de neste dagene når turneringslederen har kommet seg etter helgen!

Stå på videre alle sammen og takk for denne gang!

Mvh, Anne Helene Moksness – Turneringsansvarlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.