Innmelding

INNMELDING

Medlemskapet fornyes automatisk hvert år.

Arendal Tennisklubb benytter Norges Idrettsforbunds Min idrett som medlemsregister. Ved første gangs registrering trenger du fødsels- og personnummer.

For å melde deg inn:

  1. 1 – Gå inn på https://minidrett.nif.no/ og registrer din profil dersom du ikke allerede har en. Instruksjonsvideo
  2. 2 – Gå så inn på “Medlemskap” og søk på «Arendal tennisklubb». NB: Trykk på klubbnavnet i listen du får opp slik at du får opp innmeldingsdialogen til høyre i bildet. Video
  3. 3 – Type medlemskap som ønskes (hoved/basis) sendes så til annecathrine@arendaltennis.no (får vi ikke mail registreres du som basismedlem).
  4. 4 – Har du flere i familien som skal melde seg inn i klubben kan du gjøre det enklest via “Legg til familie” på den første profilen som ble lagt inn. Husk å melde alle familiemedlemmene som skal være medlem inn i klubben etter at du har laget profil for dem da profilen er generell for alle idrettsklubber tilsluttet NIF. Du er ikke medlem i noen klubber før du søker om det i medlemskapsfanen. Vi setter stor pris på at dere vedlikeholder egen kontaktinformasjon via Min Idrett!

Vi må informere om at alt hos Arendal Tennis er basert på dugnadsånd så dersom du til formodning måtte vente en dag eller to før du får svar, så kommer vi til tilbake til deg så fort vi kan!

Generelle spørsmål ang medlemskap kan sendes til annecathrine@arendaltennis.no
Spørsmål om leie og bruk av hallen sendes til marit.vigeland@arendal.kommune.no
Ønsker du å melde deg ut av klubben kan du også gjøre det i minidrett. Eller du kan sende e-post.