Sommeren 2024 – informasjon

Nytt tennisår – ny medlemskapsfaktura

Sommeren nærmer seg og faktura sendes ut for nytt tennisår. Vi følger som kjent skoleåret når det gjelder medlemskap. Faktura for kurs sendes ut etter oppstart høst og vår.

Det er fint om de som ønsker å melde seg ut eller endre medlemstype gjør det via https://minidrett.no så fort som mulig. Gå inn på medlemskap, velg Arendal Tennisklubb og velg enten “Gå til utmelding” for å melde deg ut eller “Gå til tilleggsdetaljer” for å endre medlemstype. Mulighet til å endre medlemstype fjernes etter fakturering.

Klubben har mulighet til å motta tilskudd til barn fra familier som har behov for litt ekstra hjelp for å få barna inn i organisert aktivitet. Ta kontakt med artur@arendaltennis.no om du har noen spørsmål rundt dette.

Minner også om Arendal Kommunes ordning: “Fritidskassa er et tilbud om økonomisk støtte til barn og unge bosatt i Arendal kommune som lever i familier med periodevis eller langvarig vanskelig økonomi.” https://www.arendal.kommune.no/tjenester/kultur-og-fritid/fritidstilbud-for-barn-og-unge/fritidskassa/

Sommercamp barn og voksne uke 26

Se mer info om sommercamp for barn 7-13 år (nybegynnere og litt øvet) på Facebook: ATK Junior Sommer Camp uke 26 | Facebook

Invitasjon til sommercamp for voksne er sendt ut på Spond, hvis du ikke har tilgang til denne så ta ta kontakt med Artur. Disse treningene går fra mandag 24. til torsdag 28. juni kl 16:45, 18:00 og 19:15 – avhengig av nivå. Øktene varer 75 minutter pr dag. Her får du masse trening på ei uke – pris 600,-

Privattimer med Mathias i sommer

Mathias (tlf: 951 04 033) tar privattimer i tidsrommet 4 – 18. juli. Han har prioritet på bane 1 mellom kl 10 og 17. Det vil si at man kan spille der i tidsrommet, men man må forlate banen dersom Mathias skal bruke den.

Pris for privattime er 600,- for medlemmer og 700,- for ikke-medlemmer.

Hallen

Innebanene på Sør Amfi blir tilgjengelig for medlemmer med adgangskort / SolverApp i hele juli. Bookingsystemet vil være stengt fra og med mandag 1. juli så det er førstemann til mølla som gjelder. Ved kø må man begrense seg til en times spill. Det oppfordres til å spille double dersom det er flere som venter. Ta hensyn til hverandre!

I og med at hallen er stengt for vanlig bruk vil lufteanlegget være slått av, det vil ikke bli vasket og ryddet i perioden. Toaletter og garderober er stengt.

Det er det viktig at alle tar med seg søppel (søppelstasjonene inne i bygget er stengt). Bruk innesko som ikke lager merker på dekket og vask sko som er brukt på utebanene. Sand og grus sliter på dekket inne.

Dersom vi ikke følger reglene kan hallen stenges for bruk på kort varsel.