Svar på medlemsundersøkelsen

Vi har fått svar på spørreundersøkelsen som ble sendt ut for en tid tilbake. Vi takker alle som svarte. Det var 142 personer som svarte på hele undersøkelsen. Vi er for tiden 558 medlemmer så det er et greit utvalg av våre medlemmer som har svart.

I bildet under kan dere se snittet på spørsmålene i undersøkelsen. I kolonnen “Snitt Arendal TK” er de med grønn farge signifikant høyere en snittet for alle klubbene i Norges Tennisforbund. Tabellen er nok lettest å lese på en stor skjerm.

Snittscore på standardspørsmålene i undersøkelsen

Vi hadde også noen klubbspesifikke spørsmål – blant annet om interessen for å engasjere seg i klubbens arbeid:

Det er veldig hyggelig å se at det er en del som kunne tenke seg det. Det er nok av ting vi trenger hjelp til så det er bare å ta kontakt, enten med noen i styret eller send en e-post til post@arendaltennis.no . Noen av oppgavene som er aktuelle er ansvarlig for sosiale medier og for klubbtøy. Her kunne det kanskje passe å få inn noen yngre krefter. Jo flere som deltar i arrangementskomiteene jo flere turneringer og andre arrangementer kan vi ha.

Det var også spørsmål om medlemmenes forhold til padel:

Det er kommet opp noen baner i Arendal og Froland allerede, og det er planlagt haller så her skjer det en del. Klubben har ikke noen konkrete planer rundt dette ennå, men en del medlemmer har som dere ser allerede prøvd det ut og flere er interessert.

Det var også et par fritekstspørsmål.

På spørsmålet “Arendal TK vurderer å etablere en klubblokale inne i Sør Amfi. Hva ville en klubblokale bety for ditt/dine barns engasjement og tilknytning til klubben?” har det kommet mange svar (51). Så og si alle som har svart er positive til dette og mener det vil være positivt for klubbmiljøet.

Det var også en del som svarte på åpent svar (65) Her var det mange positive meldinger og mange forslag. Veldig hyggelig med stort engasjement og mange tilbakemeldinger på stort og smått.

Vi vil gå gjennom svarene og bruke dem i videre arbeid.

Takk til alle som har engasjert seg og kommet med innspill!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.