Informasjon fra klubben

Årsmøtet er utsatt

På grunn av strengere smittevernsregler har vi besluttet å utsette årsmøtet. Ny dato vil bli annonsert senere. Vi har mest lyst til å arrangere et analogt årsmøte og venter på bedre tider for det.

Vi trenger ett nytt styremedlem og har også behov for noen som kan sitte i turneringskomite senior. Har du tid og lyst til å bidra til at hjulene går rundt er det hyggelig om du melder din interesse.

Trening for voksne

Som mange, men ikke alle har fått med seg har også trening for voksne startet opp torsdag i uke 3. Det kan virke som noen ikke mottar e-post. Det kan skyldes så mangt, men fint om dere informerer hverandre dersom noen ikke har fått beskjeden.

På Drop in er det maks 8 deltakere, trenerene organiserer dette. 

Vaksineringsprogram i Sør Amfi

Det er planlagt vaksinering mot Covid på Sør Amfi torsdag 28. januar. Vi regner ikke med at dette skal påvirke faste treninger, men det kan blir stengt for vanlig booking da. Vi kommer med mer info om dette så snart vi har fått beskjed fra kommunen.

100-årsjubileum

Ellers har vi jubileum i år, klubben fyller 100 år og det er planlagt en markering 6. november. Vi satser på at det lar seg gjøre da. Dersom noen sitter på bilder, hendelser eller annen historikk fra klubbens første 100 år er det hyggelig om dere vil dele dette, kanskje vi kan gjøre noe ut av det. Det kan sendes til post@arendaltennis.no. Forslag til andre aktiviteter eller markeringer tas også i mot.

Adgangskort

Det er nå delt ut ca 100 kort til voksne medlemmer. Dersom du er medlem av klubben, er fylt 18 år og har betalt kontingenten kan du få adgangskort. Følg fremgangsmåten her: http://www.arendaltennis.no/2020/10/vi-far-tilgang-til-flere-adgangskort-til-medlemmer-over-18-ar/

Informasjon om hentetidspunkter sendes på e-post, så pass på at du ligger inne med riktig kontaktinfo i Min idrett. Det sendes ikke ut bekreftelse på bestilling, men så lenge du har krysset av på rett sted vil du motta informasjon om hentetidspunkter.

E-post

Siden det er en del som sier de ikke mottar e-post ber vi om at dere passer på at dere benytter en epostadresse dere sjekker jevnlig. Dersom man ønsker å bytte epostadresse må det gjøres i Min Idrett (https://minidrett.nif.no).

Sjekk også om e-post har havnet i søppelpost / spamfilter. Det er mye informasjon om dagen, så det er viktig at dere får den. Fakturering skjer også via e-post.

Husk å benytte fritidskortet

VIktig at dere som har barn mellom 6 og 18 år bosatt i Arendal betaler faktura via https://www.arendal.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/fritidstilbud-for-barn-og-unge/fritidskort/

Kontingenten refunderes ikke av kommunen dersom dere betaler direkte.