ATK har ansatt ny hovedtrener!

Det er med glede at Arendal Tennisklubb kan annonsere at vi har inngått kontrakt med ny hovedtrener.

Den nye treneren heter Marcus Roswall, 42 år gammel kommer opprinnelig fra Sverige, og har lang erfaring som tennistrener. Blant annet har han tidligere jobbet i Norge, USA og Tyskland. Han har også prøvd seg på Future Tour i sine yngre dag. Marcus flytter til Arendal med sin familie.

Dette sier Oddvar Fodstad, nestleder i styret:

“ATK er veldig fornøyd med ansettelsen av Marcus som ny hovedtrener.
Vi hadde mange høyt kvalifiserte søkere til jobben og hadde kontakt med flere av dem, men Marcus var vårt førstevalg. I tillegg til høye formelle kvalifikasjoner, mener vi Marcus har en spennende og variert bakgrunn som tennistrener i flere land. ATK skal være en «breddeklubb» hvor det legges til rette for at flest mulig skal ha det gøy med tennis, men hvor spillere som ønsker å satse for å bli konkurransespillere også skal gis muligheten til dette. Vi oppfatter at Marcus deler våre holdninger til hvordan dette bør gjøres og at han har et langsiktig perspektiv på jobben i ATK. Han tiltrer 1. august og vi gleder oss til å ta fatt på et nytt semester.”

Husk å melde deg på til høstens kurs så fort som mulig på e-post: kurs@arendaltennis.no

Vi ønsker Marcus hjertelig velkommen!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.