Tennisforbundet besøker Region Sør

Tennisforbundet, representert av generalsekretær Aleksander Kjær og Aslak Paulsen inviterte til nettverksmøte for Region Sør torsdag 9.november. 

Møtet ble avholdt på Sør Amfi og det ble det konstruktivt møte for veien videre for region sør. Det ble blant annet satt dato for RM sør for junior og senior. Og planen er i første omgang å komme igang med enda mer samarbeid mellom klubbene, spesielt i juniorsatsning!

Vi skulle såklart gjerne sett flere klubber ta turen denne kvelden, men planen er hvertfall lagt for et nytt nettverksmøte under RM for senior i januar. Vi håper at flere klubber ønsker å delta slik at vi kan få igang enda flere tiltak for å få tennis i region sør til å skinne 🙂

Da håper hvertfall Arendal Tennisklubb på stor deltagelse under RM junior 26.-28.januar 2018!

Bildet: Fra venstre: Rene Aarup Olsen (Trener KTK), Martin (Daglig leder KTK), Anne Moksness (Trener ATK), Øistein Wirak (Formann KTK), Aleksander Kjær (Generalsekretær NTF), Grunde Thorsen (Formann ATK) og Aslak Paulsen (NTF). Oddvar Fodstad (nestleder ATK) deltok også på møtet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.