Voksenturnering 22-24.september + Bli-kjent-fest på Annen Etage

Turnering for voksne er gøy! Vinner du ikke turneringen – kan du vinne festen!

 

Turneringskomiteen for Senior ønsker å invitere alle voksne medlemmer i Arendal Tennisklubb til årets siste uformelle utendørs turnering. Mer informasjon om oppsettet kommer etterhvert. Det kommer mest sannsynlig til å bli delt opp i flere nivåer så her vil det bli mulig for alle å delta!
Sett av lørdag kveld – vi inviterer til fest etter turneringens slutt! Vi gjentar suksessen fra klubbmesterskapet i vår og møtes på Annen Etage fra kl 19.00 – det blir hyggelige priser på mat og drikke! Påmelding til annehelene@arendaltennis.no

Ønsker du kun å delta på festen? Du må ikke stille på turneringen for å vinne festen! Har du barn som spiller og ønsker å bli kjent med flere tennisforeldre? Hiv deg med! Vi ønsker å bli kjent med deg!

Kjenner du noen som bør være med? Inviter dem gjerne! Følg med på våre facebooksider for oppdateringer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.