Lavterskel turnering for juniorer arrangeres i Sandefjord lørdag 12 september – meld deg på!

Vi har fått følgende hyggelige invitasjon fra Sandefjord Tennisklubb:

Lørdag 12 september arrangerer Sandefjord Tennisklubb en lavterskel junior turnering for spillere med liten eller ingen konkurranseerfaring.

Med andre ord en perfekt anledning til å komme i gang med kamptrening under trygge omgivelser. Har dere spilleren i alderen 6-19 år så håper vi dere har spillere som tar utfordringen med å melde deg på innen tidsfristen som er mandag 7 september. Det er gøy og lærerikt å møte spillere man ellers ikke trener med og motivasjonen øker ofte etter turneringsdeltakelse.

I hvert alderstrinn deles juniorene inn med fortrinnsvis fire spillere i hver pulje, der alle møter alle. Puljespillet skal avgjøres på en dag med tidsbegrensede matcher til 30 minutter hvor det kun telles game. Se vedlegg for påmelding og mer informasjon. Håper vi ses i Pingvinhallen lørdag 12 september!

Babolat Juniortour høsten Sfj TK 2015

Babolat Juniortour høsten Sfj TK 2015

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.