Damene til Skagen

For 23 år på rad har pensjonistdamene reist på sin årlige tur til Skagen!

Her følger ett lite resyme fra turen og noen bilder av klubbens flotte damer!

 

Ettersom alle er pensjonister nå, så gjorde vi en vri i år. Vi reiste fra mandag til torsdag mot før fra torsdag til søndag. Det var så vellykket, at vi bestemte oss for å fortsette med det. Lite folk på båten, ingen plassproblemer.

Nå er vi tilbake etter nok en fin tennistur til Skagen Strand som i år ble fra 1. – 4. september. Vi var 12 damer som reiste i 3 biler med Color Line mandag 1. september fra Kristiansand på ettermiddagen.

Ble innkvartert i 3 leiligheter like ved tennisbanene. Tirsdag var det turnering fra 10 -13, lunsj og ny turnering på ettermiddagen. Kl 19 var det middag i restauranten, og da hadde vi pyntet oss.

Ny turnering lørdag kl 10 og deretter bytur til Skagen med lunsj på Brøndum. Om kvelden var det igjen middag på Skagen Strand, og torsdag morgen gikk turen hjem igjen med 12 ferjen fra Hirtshals. Hele tiden hadde vi nydelig vær! 

 

Vi mener at det var det 23. året vi reiste, men er ikke helt sikker. Det som er skrevet i ”permen” vår, er at vi startet i 1991. Utrolig hvor fort tiden har gått! 

Det er to som står for invitasjon, program, påmelding, betaling med mer, så ordner Berg Hansen med Skagen Strand og Color Line.

Siste kveld i Skagen har vi Generalforsamling, og der velges en ny for den som har vært med i to år. Det er en fin måte å rullere på.

 

Tennishilsen fra Bitten og co

Arendal Tennisklubb takker for at de ville dele historien sin med oss og setter pris på aktivitet i klubben 😀

Tennis bringer mennesker sammen!

 

WP_000466                      Bilde 1:  fv:  Sigrid Hyvik, Gerd Hald, Kari Slagsvold og Ulla Andersen

 

 

WP_000464fv: Marguerite Ugland, Bitten Furseth, Barbara Bergman og Kari Hannås

 

 

bilde                                      Bilde 3: fv: Inger Berit Thorsen, Kari Slagsvold, Gerd Hald, Barbra Bergmann og Kari Hannås.

 

bilde(2)                                                                     Bilde 4:  Anne Hoflandsdal

 

 

bilde(1)                                                                       Bilde 5: fv Kari Hannås og Jorunn Brøther Bergh

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.