Resultatliste Regionsmesterskap Sr. utendørs 2014.

Sommerens Regionsmesterskap Senior ble avholdt i Svelvik 23.august.

Totalt deltok 7 damer i singleklassen. Anne Helene Moksness tok seg lett videre til finale, mens Sigfrid Våtevik hadde noen flere lengre kamper før hun til slutt tok seg til finalen. Ingrid Fodstad deltok også fra ATK og spilte  veldig jevnt med de  andre, men dessverre ble det ikke finaleplass denne gangen!

Det ble en tøff kamp for begge spillere. Sigfrid tok først ledelse 4-0 i første sett, men Anne Helene tok innpå og tok settet 6-4 etter en sen start. Anne Helene Moksness kom godt igang i andre sett og ledet 5-1 før Sigfrid tok innpå, men resultat i andre sett ble til slutt 6-3 og Anne Helene Moksness kunne titulere seg som regionsmester!

 

bilde(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fv: Sigfrid Våtevik og Anne Helene Moksness

 

bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fv: Sigfrid Våtevik og Ingrid Fodstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.