Nye retningslinjer for booking av bane (fom: 6.10-14)

Nye retningslinjer for booking av bane på Sparebanken SØR Amfi

1. OBS!OBS! Fra og med 6.10.14 til og med 31.12.14 vil det som et forsøk, være en endring i bookingmønsteret for hoved- og basismedlemmer. Tilbakemeldinger positive/negative på hvordan dette oppleves ønskes – marit.vigeland@arendal.kommune.no

De av dere som allerede har lagt bookinger etter 6.10.14 gjennomfører bare disse som booket.

 

 Basismedlemmer har tilgang til alle baner som ikke har faste treninger mandag-torsdag kl 08-17, og hele fredag, lørdag og søndag (alle baner). Etter kl 17 på hverdager (mandag-torsdag) er det altså kun hovedmedlemmer som har tilgang til å booke.Timesbookingen starter kl 17 alle dager med oppstart hver hele klokketime.

Tirsdagen har unntak: Her starter timesbookingen fra kl 17.30. Den siste økten med oppstart 20.30 kan man booke 1,5 time. Dette gjelder bane 3 og bane 4. Denne økten passer derfor veldig bra til rankingkamper og lange treningsøkter! Bane 1 og 2 blir først ledige kl 21, så her ser man at det er vanlig timesbooking fra kl 21.

2. Det oppfordres til at man på kveldstid booker 1 time av gangen. Start ved hele klokketime.
Fredag, lørdag og søndag kan man booke 1,5 timers økter.

 

3. Man kan ikke legge to bookinger etter hverandre

4. Hovedmedlemmer kan ikke ha med basismedlemmer på hovedmedlemstid

Mvh

 

Arendal TK og Arendal Eiendom KF.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.