Medlemsfordeler – Atletica Treningssenter

Atletica-logo

 

Arendal Tennisklubb er en av medeierne i Atletica Treningssenter som ligger vegg-i-vegg med Tennishallen. Det vil si at våre medlemmer får medlemsfordeler når det melder seg inn i Atletica Treningssenter.

Som medlem i Tennisklubben, og dermed en av eierklubbene, har du fordelaktige priser på Atletica. For kr 299 per måned kan du trene så mye du vil og du kan delta på alle gruppetimer. Medlemskapet forutsetter at det inngås en avtalegiro. Ønsker du nøkkelkort koster det kr 100 i tillegg. Det er ingen binding knyttet til medlemskapet. Man kan trene på Atletica fra det året man fyller 15 år.

 

Vil du vite mer om hva Atletica tilbyr kan du lese mer under Medlemsfordeler og lese mer på Atletica sine hjemmesider her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.