ATK Junior Klubbturnering 8.2.13

 

 

 

 

 

Totalt 23 spillere deltok, jevnt fordelt mellom ballklassene rød, orange og grønn.
I grønn gruppe vant Ivan Janjetovic finalen mot Simeon Johansen. I orange gruppe vant Eivind Fodstad finalen mot Kenny Bentsen. God innsats av alle spillere! U-10 Lagkamp 4 mot 4 og vi måtte spille 3 ekstrarunder på 4 kamper for å kåre en vinner. Tilslutt klarte Wilhelm, Valdemar, Christian og Boie å vinne 15-13 i kamper mot Joachim, Tim Elias, Jamie og Fredrik. Super innsats av alle sammen og flott tennis å se på. Alle vant minst en kamp og ingen vant alle kampene. Turneringsleder var godt fornøyd som dere kan se av et bilde:)

– Grunde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.